Camerasystemen

Camerabewaking

Waarom het kiezen voor camerabewaking steeds vaker voorkomt? De laatste jaren neemt het gebruik van camerabewaking steeds meer toe. Niet alleen treft u deze camerasystemen meer aan in winkels en bedrijven maar ook in parkeergarages, ook wordt er vaker de keuze gemaakt om een camerasysteem thuis te plaatsen. Veel mensen kiezen ervoor hun woning extra te beveiligen met camerabewaking tegen criminaliteit, inbraak en vandalisme. Beveilingstechniek IJzendoorn BV is hét adres als u kiest voor camerabewaking en u een camerasysteem aan wilt schaffen.

Verschillende soorten camerasystemen

De opnames en weergave van deze beelden is in de loop der jaren erg vooruit gegaan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de harddisk recorders en 4K camera’s. Geen korrelige en onduidelijke beelden meer, maar steeds meer haarscherpe camerabeelden zodat u precies ziet wat er rond uw huis of bedrijf gebeurt. Eén van de belangrijkste technieken en mogelijkheden vandaag de dag is toch wel het internet geworden in het beheren van de camerasystemen. Zo kunt u op afstand inloggen en direct de camerabeelden ontvangen. Zo houdt u ten alle tijde toezicht op uw woning of bedrijfspand, waar en wanneer u maar wilt!

Voordelen van Camerabewaking

Uw woning of pand laten beveiligen door camerabewaking is een goede keuze, het laten installeren van een camerasysteem door Beveiligingstechniek IJzendoorn biedt u verschillende voordelen:

  • U voorkomt inbraak/vandalisme in plaats van het detecteren van inbraak/vandalisme
  • Geen valse meldingen meer
  • Snelle signalering zorgt voor een snelle inzet van opvolgingen en aanhoudingen op heterdaad
  • Een camera schrikt af, een mogelijke dader staakt daarom zijn eventuele doel
  • Veel effectiever en goedkoper dan de aanwezigheid van bewakers
  • Geeft rust en veiligheid aan uzelf en eventuele klanten

Camerabewaking laten installeren door IJzendoorn B.V.

Heeft u alle voordelen van camerabewaking rustig door gelezen en heeft u besloten ook te gaan voor een camerasysteem? Neem dan vandaag nog contact op met Beveilingingstechniek IJzendoorn voor het installeren van een camerasysteem, onze specialist komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Wij bieden u dé ideale oplossing voor camerabewaking die past bij uw wensen en woon- of bedrijfssituatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

© IJzendoorn B.V.
Designpro & Z-IM