Alarmsystemen ter bescherming van uw woning en optimale veiligheid

Wilt u uw woonhuis beschermen tegen inbraak? Kies dan voor één van de alarmsystemen van Beveiligingstechniek IJzendoorn. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in beveiliging in de ruimste zin van het woord en leveren totaalproducten. Daarnaast bieden wij de beste oplossingen op het terrein van beveiligingstechniek. Ons ervaren team houdt zich dagelijks bezig met het leveren, installeren en onderhouden van alarmsystemen. Met de juiste alarmsystemen kan het inbraakrisico vele mate afnemen. Bekijk ons aanbod alarmsystemen. Hier vindt u voor particulieren, bedrijven en instellingen alle soorten systemen.

Elektronische beveiliging en alarmsystemen

Met alarmsystemen wordt uw woning of kantoor elektronisch beveiligd. Wij plaatsen zowel draadloze als bedraden systemen, maar men geeft tegenwoordig toch wel de voorkeur aan draadloze alarmsystemen (geen hak- en breekwerk). Het voordeel van deze alarmsystemen is dat u deze zelf kunt in en uitschakelen. Door de modernste technieken is deze ongevoelig voor bronnen die storen. Heeft u een huisdier? De alarmsystemen van Beveiligingstechniek IJzendoorn signaleren deze niet. Ze herkennen huisdieren waardoor uw alarm geen meldingen geeft die onnodig zijn.

Waarom alarmsystemen?

Waarom zou u kiezen voor alarmsystemen?

  • Geen inbraak
  • NCP gekeurd
  • Met onderhoudscontract
  • Voldoen aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen
  • Optimale beveiliging
  • Directe melding bij meldkamer

Beveiligingsplan en alarmsystemen

Wilt u naast alarmsystemen andere beveiligingstechnieken installeren? Als u uw woonhuis wilt beveiligen kunt u met ons een afspraak maken. Wij komen vrijblijvend bij u langs. Beveiligingstechniek IJzendoorn stelt een beveiligingsplan voor u op. Hierbij kunt u profiteren van service, heldere afspraken en hoge kwaliteit.

Stel uw vraag

© IJzendoorn B.V.
Designpro & Z-IM