Beveiligingssystemen voor een veiliger leefomgeving

Heeft u een specialist nodig voor het plaatsen van beveiligingssystemen in uw woning of bedrijf? Als u uw pand wilt beveiligen kunt u een afspraak met Beveiligingstechniek IJzendoorn maken, en komen wij vrijblijvend bij u langs, of u mailt ons wat u denkt nodig te hebben aan beveiligingssystemen, dan geven wij u een prijsindicatie wat de beveiliging eventueel gaat kosten. Al onze producten zijn NCP gekeurd en voldoen aan de eisen die de verzekeringsmaatschappijen aan beveiligingssystemen stelt. Beveiligingstechniek IJzendoorn plaatst zowel draadloze als bedrade beveiligingssystemen. Voor uw bedrijfspand kunt u natuurlijk ook bij ons terecht, alhoewel deze systemen toch nog wel bedraad worden uitgevoerd, dit heeft te maken met de eisen die de verzekeringsmaatschappijen aan een beveiligingssysteem voor een bedrijf stelt.

Beveiligingssystemen nemen in onze samenleving een steeds prominentere plaats in.

U heeft camerasystemen nodig voor uw winkel, bedrijf? Deze vorm van beveiligingssystemen vind je steeds meer op bedrijfsterreinen, in parkeergarages, en op risicopunten in steden. Maar ook zijn deze beveiligingssystemen steeds vaker te zien bij woningen en op particuliere terreinen. Beveiligingstechniek IJzendoorn B.V. heeft er dagelijks mee te maken en kent alle ins en outs.

  • Het gebruik van internet in het beheren van camerasystemen
  • Het opnemen en bewaren van camerabeelden met behulp van harddisks
  • Op afstand inloggen
  • Ontvangst van beelden bij inbraak bij de meldkamer

Beveiligingstechniek IJzendoorn kan hiervoor een deskundige langs laten komen om voor uw situatie een perfecte oplossing te garanderen.

Stel uw vraag

© IJzendoorn B.V.
Designpro & Z-IM