Camerasysteem kopen in Arnhem 

Het bewaken van de eigendommen in uw zakelijke panden biedt rust en verhoogt de veiligheid. Maar wat heeft u nodig om uw goederen en de buitenruimte van uw terrein te voorzien van toezicht? Hier biedt een draadloos camerasysteem met recorder uitkomst. Elke persoon die ongewenst op uw bedrijfsterrein in Arnhem komt, wordt geregistreerd en vastgelegd. Dit vergroot de pakkans als het gaat om diefstal of vandalisme. Het plaatsen van een camerasysteem buiten moet zorgvuldig gebeuren. Het heeft immers alleen zin als de camera’s perfect zijn afgesteld op de toegangen naar uw kantoorpand. 

Beveiliging verhogen met alarmopvolging 

Kies voor een camerasysteem gecombineerd met alarmsysteem en laat bij een incident een melding uitgaan voor alarmopvolging. Bepaal zelf of het systeem door ons wilt laten aansluiten op uw internet of op de telefoonlijn. Sta ook even stil bij de mogelijkheid om de alarmopvolging in handen van een meldkamer te leggen. Gaat uw voorkeur uit naar het instellen van uw privénummer, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wat de voor- en nadelen zijn, leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek. 

Opnemen van beelden met een camerasysteem buiten  

Het opnemen van beelden kan probleemloos van buitenaf plaatsvinden. Een camerasysteem met app is daardoor geschikt voor onder andere: 

  • Bedrijfspanden 
  • Parkeergarages 
  • Bedrijfsterreinen 
  • Winkels 

Als expert op het gebied van beveiliging, voorkomen we aantasting van uw kantoorpand. Een camerasysteem draadloos bevestigen is hier een voorbeeld van. We voorkomen met deze bevestigingsmethode hak- en breekwerk en dat houdt uw bedrijfspand intact. 

Camerasysteem in combinatie met toegangscontrole 

Nog meer veiligheid en zekerheid bereikt u als u het camerasysteem uitbreidt met toegangscontrole. Op deze manier heeft u helder in beeld op welke momenten bepaalde personen uw magazijn of kantoorruimte in- of uitgaan.  

Vul ons contactformulier in en laat direct weten naar welk type camerasysteem in Arnhem uw voorkeur uitgaat en of u hierbij een onderhoudscontract wilt afsluiten.  

Stel uw vraag

© IJzendoorn B.V.
Designpro & Z-IM