Draadloos camerasystemen in Nijmegen plaatsen 

Behalve betrouwbaar hang- en sluitwerk zijn hoogwaardige beveiligingsmaatregelen bij een kantoorpand niet meer weg te denken, als het gaat om veiligheid. Vooral met een camerasysteem dat draadloos is bevestigd, zorgt u er actief voor dat een dief of vandaal letterlijk bij u in beeld komt. Vindt er een inbraak of vernieling plaats aan uw winkel, parkeergarage of bedrijfsterrein, dan heeft u beelden, die tonen wie de boosdoener is. De kans dat de ongewenste bezoeker wordt opgepakt, is hierdoor een stuk reëler. 

Camerasysteem met recorder kopen 

Een camerasysteem kopen met recorder? Dat is een slimme keuze omdat u hiermee de mogelijkheid heeft om een opname met uw camerasysteem in Nijmegen te maken. De opties voor het opnemen van beelden variëren van recorders en dvd-branders tot de opslag van de camerabeelden op het internet. Ervaar het gemak van inloggen op afstand en beveilig uw eigendommen met een door ons geïnstalleerd camerasysteem met app of recorder. 

Toezicht bij afwezigheid kantoorpersoneel 

De aanwezigheid van een camerasysteem buiten biedt u toezicht op de tijdstippen dat er niemand in uw kantoorpand aanwezig is. Ervaar de rust die het brengt, wetende dat uw zakelijke eigendommen worden bewaakt met een betrouwbaar systeem van IJzendoorn. Breid het systeem uit met een alarmsysteem en laat alle beveiligingsapparatuur vakkundig door onze specialisten installeren. Elektronische beveiliging laten aansluiten op de telefoonlijn of op internet? Dat kiest u helemaal zelf. Maak kennis met onze expertise en laat een gratis offerte door ons opmaken.  

Inventarisatie van beveiligingswensen in Nijmegen  

Voor ons is beveiliging gesneden koek. We kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om zelf te bepalen hoe uw bedrijfspand het beste beveiligd kan worden. Wij komen graag bij u op locatie om een ronde te doen en te inventariseren welke maatregelen er nodig zijn om uw kantoorpand en de aanwezige goederen te beschermen tegen vandalisme en diefstal. Kom met ons in contact om dit in gang te zetten.  

Stel uw vraag

© IJzendoorn B.V.
Designpro & Z-IM