Hang en sluitwerk in iedere stijl

Heeft u nieuw hang en sluitwerk nodig in uw woning? Wilt u graag het politiekeurmerk veilig wonen? Bent u uw sleutels kwijt? Beveiligingstechniek IJzendoorn beschikt over een groot assortiment hang en sluitwerk voor diverse doeleinden en kan u met verschillende werkzaamheden van dienst zijn. Een sierlijke sluiting voor uw deur? Strakke moderne scharnieren voor uw ramen? Voor iedere smaak hebben wij een passende stijl. Door onze grote voorraad hang en sluitwerk kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wilt u nog meer veiligheidsmaatregelen nemen voor inbraak? Bekijk dan ook eens onze alarm en camerasystemen. Beveiligingstechniek IJzendoorn biedt u de hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs.

Producten voor hang en sluitwerk

Beveiligingstechniek IJzendoorn heeft een ruime keus in hang en sluitwerk. Onze producten variëren van:

  • Opleg raamslot
  • Veiligheidsbeslag
  • Bovenraamsluitingen
  • Insteeksloten
  • Insteeksloten met driepuntssluitingen

Al het hang en sluitwerk is SKG® gekeurd. Deze zijn uitvoerig in een praktijksituatie getest en herkent u aan het logo.

Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hang en sluitwerk

Wat betreft hang en sluitwerk gaat Beveiligingstechniek IJzendoorn mee met de nieuwste ontwikkelingen. Naast een ruim assortiment traditioneel hang en sluitwerk vindt u bij ons moderne elektronische sloten.

Inbrekers buiten houden met hang en sluitwerk

Met hang en sluitwerk geeft u inbrekers geen kans om binnen uw woning of kantoorpand te dringen. Onze sloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dat betekent dat ons hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie.

Advies voor hang en sluitwerk

Door jarenlange ervaring in het hang - en sluitwerk kunnen wij u van een passend advies voorzien. Is uw sleutel gestolen, uw sluitwerk beschadigd, of bent u buitengesloten? Wij staan direct voor u klaar. Het team van Beveiligingstechniek IJzendoorn weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid is.Vraag voor meer informatie een offerte aan.

Stel uw vraag

© IJzendoorn B.V.
Designpro & Z-IM