Inbraakbeveiliging in Heteren en omgeving

Behoort u tot de ruime 20% Nederlanders die bij gebrek aan een goede inbraakbeveiliging in de buurt van Heteren slachtoffer zijn geweest van een inbraak? Heeft u veel waardevolle spullen? Uw woning loopt dan een groter risico op inbraak. Is uw inboedel meer waard dan € 50.000? Dan eist een verzekeraar bijvoorbeeld een goede inbraakbeveiliging, en met name een alarmsysteem. Beveiligingstechniek IJzendoorn kan u adviseren uw pand op het gebied van inbraakbeveiliging in de buurt van Heteren.

Inbraakbeveiliging om uw inboedel te beschermen

Wist u dat uw inboedel in Heteren en omgeving meer waard kan zijn dan € 50.000, check dat eens en raadpleeg uw verzekeraar voor de eisen die aan uw inboedelverzekering gesteld worden in dat geval. Wat zijn aantrekkelijke spullen van de inboedel:

  • Laptops, tablets
  • camera’s en mobieltjes.
  • Sieraden, contant geld
  • waardepapieren.
  • Bijzondere bezittingen (zoals verzamelingen, antiek, kunst) die ‘onder de arm’ mee te nemen zijn.

Bepaal of uw pand in de buurt van Heteren een hoger inbraakrisico heeft en neem naast de PKVW-maatregelen eventueel extra maatregelen. Stem uw gewenste inbraakbeveiliging nabij Heteren af met uw verzekeraar. Vraag Beveiligingstechniek IJzendoorn om vrijblijvend advies.

Inbraakbeveiliging met als onderdeel een alarmsysteem

Wilt u uw pand voorzien van een inbraakbeveiliging in de buurt van Heteren om het te beschermen tegen inbraak? Kies dan een inbraakbeveiliging zoals een alarmsysteem van Beveiligingstechniek IJzendoorn. Wij zijn al jaren specialist in inbraakbeveiliging in Heteren en omgeving en leveren totaalproducten. Daarnaast bieden wij de beste oplossingen op het terrein van inbraakbeveiliging. Wilt u naast een alarmsysteem andere beveiligingstechnieken installeren? Als u uw pand van een inbraakbeveiliging in Heteren of omgeving wilt voorzien, kunt u met ons een afspraak maken. Wij komen vrijblijvend bij u langs. Beveiligingstechniek IJzendoorn stelt een beveiligingsplan voor u op. Hierbij kunt u profiteren van service, heldere afspraken en hoge kwaliteit.

Inbraakbeveiliging certificatie

Wist u dat de inbraakbeveiliging van Beveiligingstechniek IJzendoorn een erkend PKVW certificaat draagt? Door dit Politie Keurmerk Veilig Wonen is onze inbraakbeveiliging op het gebied van de sloten zelf als de montage zeer hoog. Wij zijn door de Politie gecertificeerd wat betekent dat inspectie en montage van inbraakbeveiliging in Heteren en omgeving plaatsvindt volgens de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Door middel van het laten aanbrengen van goedgekeurd hang- en sluitwerk en goede verlichting kunt u het risico van inbraak in uw woning d.m.v. inbraakbeveiliging in de buurt van Heteren aanzienlijk verminderen. Natuurlijk werken wij met SKG® goedgekeurde producten. Deze zijn uitvoerig in een praktijksituatie getest. Goedgekeurde producten herkent u aan het logo van het SKG®. Zelfs een financieel voordeel is er wellicht uit te halen, Bij meerdere verzekeraars kunt u zelfs korting op uw inboedelverzekering krijgen.

Stel uw vraag

© IJzendoorn B.V.
Designpro & Z-IM