Inbraakbeveiliging na inbraak?

Wist u dat 1 op de 5 Nederlanders een keer slachtoffer zijn (geweest) van inbraak, misschien ook vanwege gebrek aan een inbraakbeveiliging? Een inbraak is nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt veel doen om de kans flink te verkleinen. Uiteraard kunt u zelf al veel doen om inbraak te voorkomen, maar Beveiligingstechniek IJzendoorn kan u hierbij wel helpen. Een 100 % waterdicht systeem qua inbraakbeveiliging bestaat niet, toch kan Beveiligingstechniek IJzendoorn dit bijna benaderen. Wat is nu inbraakbeveiliging en hoe kunt u dat het beste aanpakken? Een preventieadviseur van Beveiligingstechniek IJzendoorn vertelt u geheel vrijblijvend hoe u de beveiliging van uw woning het beste aan kunt pakken. Het beveiligingsadvies wordt geheel afgestemd op uw situatie en wensen.

Inbraakbeveiliging en wat u zelf al kan doen

Wist u dat u al door kleine dingen al een stukje inbraakbeveiliging uit kan voeren? Bijvoorbeeld door:

  • Vertel de buren dat u met vakantie gaat, zodat zij een oogje in het zeil kunnen houden en voor de post en planten kunnen zorgen.
  • Vermeld niet op social media dat u met vakantie bent.
  • Plaats tijdens uw vakantie een auto op de oprit: een eventuele tweede auto van uzelf of die van uw buren.
  • Laat wat speelgoed rondslingeren op de grond, zet wat koffiekopjes op tafel en laat er een krant liggen, zodat het huis een bewoonde indruk maakt.
  • Zorg ervoor dat op verschillende plekken en tijden, in huis licht brandt als het donker is. Dat kan met behulp van een schakelklok.

En om de kans op inbraak nihil te maken, zijn wij, Beveiligingstechniek IJzendoorn, de aanvullende factor.

Stel uw vraag

© IJzendoorn B.V.
Designpro & Z-IM